Rust en nieuw perspectief

Mensen komen met uiteenlopende vragen bij mij voor coaching. Meestal speelt er angst, bezorgdheid of een zwaar gevoel met betrekking tot de zwangerschap, bevalling of het ouderschap. We kijken samen wat je nodig hebt om het lichter te maken, je steviger te voelen en meer te genieten.

Ook ben je welkom om je verhaal te doen over een eerdere bevalling. Het kan opluchten en inzicht geven om in alle veiligheid nog eens terug te blikken en duiding te krijgen. Ook de bevallingsverwerkingsmethoden die ik toepas kunnen ervoor zorgen dat je met veel meer rust verder kunt.

Voor wie?

Voor wie is coaching geschikt?

Als je behoefte hebt om aandacht te besteden aan thema’s die te maken hebben met de zwangerschap, bevalling of ouderschap, kan mijn coaching heel geschikt zijn. Het is laagdrempeliger dan therapie. Soms is je hart luchten bij iemand die luistert met empathie en een professioneel oor genoeg. Daarnaast werk ik met verschillende methoden voor de verwerking van een nare bevallingservaring, lichaamswerk, ademhaling en ontspanningstechnieken.

Praktisch

Intake (en verder)

We beginnen met een intake. Je vertelt wat je bij mij brengt, ik luister naar je verhaal en leg uit wat ik voor je kan doen. Op basis daarvan kijken we of je meer consulten nodig hebt en wilt. Vaak is er tijdens de intake ook al ruimte om gericht met de vraag aan de slag te gaan.

Mijn praktijk is in Het Kasteel, Melkweg 1 in Groningen. Ik werk bij voorkeur overdag op doordeweekse dagen.

 

 

 

Kosten

Dit betaal je

Het uurtarief voor coaching is 70 euro. Vraag me gerust vooraf of ik een inschatting kan maken hoeveel uur je nodig hebt, zodat je ongeveer weet wat de totale kosten zullen zijn.

Over Marijn

Sinds 2016 geef ik mijn eigen zwangerschapscursus in Groningen en coach ik (aanstaande) ouders bij uiteenlopende vraagstukken, waarbij vaak angst of een eerdere negatieve ervaring meespeelt.

Dat doe ik met een uitgebreide opleidingsachtergrond, veel ervaring en een groot inlevingsvermogen, waardoor ik makkelijk inspeel op wat anderen nodig hebben.

Shape

Ja, ik wil me aanmelden

Dat kan direct hier, maar je mag me ook bellen als je even wilt kennismaken of overleggen. Ik ben bereikbaar op 06 145 26548.

Shape

Dit doe ik ook

Zwangerschapscursus

Bij mijn uitgebreide groepscursus bereid je samen met je partner de bevalling voor met veel kennis en handvatten.

»

Complete privécursus

De complete zwangerschapscursus kun je ook privé doen, in vier sessies met alle aandacht voor jullie.

»