Korte privécursus

Een korte privécursus betekent dat we één of twee keer een sessie van twee uur afspreken. Dit is een goede optie als je ook zwangerschapsyoga doet, al veel hebt gelezen en geluisterd over de bevalling, en er weinig zorgen en angsten spelen waar je nog mee aan de slag wilt.

We vullen de sessie(s) met onderwerpen waar jij mee bezig wilt. Je kunt kiezen uit de bouwstenen uit mijn zwangerschapscursus (kijk bij dit komt aan bod) en ik kan met je meedenken wat past bij jouw behoefte. Zo kun je je ook kort voor de bevalling nog zo goed mogelijk voorbereiden.

Voor wie?

Voor wie is dit geschikt?

De korte privécursus is handig als je niet (meer) genoeg tijd hebt voor de groepscursus of de complete privécursus. Maar ook als je al een keer bent bevallen en alleen wat oefeningen en kennis wilt opfrissen. Of als je ook zwangerschapsyoga doet en daarnaast graag in de fysiologie wilt duiken, je wilt voorbereiden op een medische bevalling of hulp wilt bij het maken van een geboorteplan. Bijvoorbeeld.

Praktisch

Eén of twee sessies

Je boekt één of twee sessies van ieder twee uur. Daarbij kies je zelf de invulling. Je kunt bijvoorbeeld kijken bij de bouwstenen van mijn complete zwangerschapscursus, maar je mag ook gerust even bellen of mailen om met mij te overleggen wat goed bij jou zou passen, en of je één of twee sessies nodig zult hebben.

Ik geef de korte privécursus in mijn praktijk in de Noorder Watertoren, Noorderbinnensingel 14a in Groningen. Ik werk bij voorkeur overdag op doordeweekse dagen.

Kosten

Dit betaal je

Een losse sessie van twee uur is 140 euro, inclusief naslagwerk.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden mijn cursus (deels). Vraag dit voor de zekerheid zelf na bij je zorgverzekeraar en check goed de voorwaarden. Ik ben gediplomeerd zwangerschapsdocent en coach, en lid van de Kamer van Koophandel (KvK-nummer 01182445). Alle info staat op de factuur die je na afloop krijgt.

 

Over Marijn

Sinds 2016 geef ik mijn eigen zwangerschapscursus in Groningen en coach ik (aanstaande) ouders bij uiteenlopende vraagstukken, waarbij vaak angst of een eerdere negatieve ervaring meespeelt.

Dat doe ik met een uitgebreide opleidingsachtergrond, veel ervaring en een groot inlevingsvermogen, waardoor ik makkelijk inspeel op wat anderen nodig hebben.

Shape

Ja, ik wil aanmelden

Dat kan direct hier, maar je mag me ook bellen als je even wilt kennismaken of overleggen. Ik ben bereikbaar op 06 145 26548.

Shape

Dit doe ik ook

Zwangerschapscursus

Bij mijn uitgebreide zwangerschapscursus bereid je samen de bevalling voor met veel kennis en handvatten.

»

Complete privécursus

De complete zwangerschapscursus kun je ook privé doen, in vier sessies met alle aandacht voor jullie.

»