Een complete privécursus gericht op jouw wensen

Deze optie is fijn als je je graag uitgebreid wilt voorbereiden op de bevalling, en dat het liefst samen met je partner en mij doet. In vier sessies van twee uur komt alles uit mijn zwangerschapscursus aan bod, met alle ruimte voor jullie eigen wensen en inbreng.

Tussen de lessen door en na de cursus blijf ik beschikbaar voor vragen en als klankbord. Er ontstaat vaak een persoonlijke band en in die zin lijkt deze vorm op doulabegeleiding, alleen ben ik (in principe) niet aanwezig bij jullie bevalling.

Voor wie?

Voor wie is de cursus?

De complete privécursus is geschikt als je zin hebt om met z’n tweetjes uitgebreid aandacht te besteden aan de komst van jullie baby. Of als je niet wilt of kunt meedoen aan de groepscursus. Omdat de tijden niet uitkomen, bijvoorbeeld. Ik geef de privécursus ook in het Engels.

Overigens is het geen must om de privécursus met z’n tweeën te doen. Single moeders vinden het soms bijvoorbeeld fijner om niet in een groep met andere stellen te zitten. Je bent net zo welkom zonder partner, of met je moeder of een vriendin.

Praktisch

Tijd en plek

De complete privécursus bestaat uit vier sessies van twee uur. De meeste stellen beginnen bij een zwangerschap van 28-30 weken, na week 33 wordt het wat krap. We kijken in overleg wanneer we de sessies inplannen. Dit kunnen vier opeenvolgende weken zijn, maar als je ruim de tijd hebt kan het ook fijn zijn om ze om de week te plannen. Dan heb je tussendoor meer tijd om alles te laten bezinken en dingen te oefenen.

Ik geef de complete privécursus in mijn praktijk in Het Kasteel, Melkweg 1 in Groningen. Ik werk bij voorkeur overdag op doordeweekse dagen.

 

Kosten

Dit betaal je

De complete privécursus is 475 euro, inclusief werkboek (45 pagina’s), audiomateriaal en contact via mail/app/telefoon tot na de bevalling.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden mijn cursus (deels). Vraag dit voor de zekerheid zelf na bij je zorgverzekeraar en check goed de voorwaarden. Ik ben gediplomeerd zwangerschapsdocent en coach, en lid van de Kamer van Koophandel (KvK-nummer 01182445). Alle info staat op de factuur die je na afloop krijgt.

 

Over Marijn

Sinds 2016 geef ik mijn eigen zwangerschapscursus in Groningen en coach ik (aanstaande) ouders bij uiteenlopende vraagstukken, waarbij vaak angst of een eerdere negatieve ervaring meespeelt.

Dat doe ik met een uitgebreide opleidingsachtergrond, veel ervaring en een groot inlevingsvermogen, waardoor ik makkelijk inspeel op wat anderen nodig hebben.

Shape

Ja, ik wil aanmelden

Dat kan direct hier, maar je mag me ook bellen als je even wilt kennismaken of overleggen. Ik ben bereikbaar op 06 145 26548.

Shape

Dit doe ik ook

Zwangerschapscursus

Bij mijn uitgebreide cursus bereid je samen de bevalling voor met veel kennis en handvatten.

»

Coaching

Bevallingsverwerking en/of samen kijken wat je nodig hebt om met rust en zelfvertrouwen de bevalling in te gaan.

»